Seinäjoen Toimistotukun palveleva verkkokauppa

Seinäjoen Toimistotukun verkkokauppa on avattu täysin uutena versiona tammikuussa 2020.
Verkkokaupan tuotevalikoima on kasvanut reiluun 14 000 artikkeliin ja voidaan puhua ansaitusti täyden palvelun Toimistotukusta.
Valikoimissa on perinteisten IT-, toimisto- ja taloustarvikkeiden lisäksi tosi kattava valikoima
ergonomiatuotteita; sähkökäyttöisissä työpöydissä meillä on edustuksessa lähes koko saksalaisen Linakin laadukas sähköpöytämallisto erilaisiin toimisto- ja teollisuustarpeisiinkin.

Samoin toimistojen kalustamiseen liittyviä tuoteratkaisuja on satoja eri artikkeleita, kuten työtuolit, esitystaulut, ilmoitustaulut, lattia- ja pöytäseinäkeet yms.

Seinäjoen Toimistotukku palvelee ensisijaisesti yritys,-kunta,-valtioasiakkaita,
mutta myös henkilöasiakkaita erityisesti ergonomia- ja sähköpöytätilauksiin liittyvissä
tarpeissa.

Seinäjoen Toimistotukku yrityksenä on perustettu vuonna 2004, alusta alkaen olemme pyrkineet palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Yrityksemme ei toimi pelkästään verkkokauppana vaan asiakkaat saavat palvelua ja tarjouksia vielä myös perinteisin kontaktitavoin.

Yrityksemme ei välttämättä ole Suomen halvin tavarantoimittaja, mutta pyrkimyksemme on olla hintatasoltaan turvallinen, asiakkaita hyvin ja joustavasti palveleva tukkuri, joka toimittaa
rahtivapaita toimituksia riittävän nopeasti perille asiakkaille kaikkialle Suomeen.

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>